• Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
  • Postiosoite: Mäkelänkatu 4 D, 00510 HELSINKI
  • Soita meille 040 770 5872

Palvelut

Ensiluokkaista rakentamista

Toteutamme kokonaisvaltaisesti avaimet käteen periaatteella vaativia kohteita. Viime vuosina olemme toteuttaneet yksityiskohteita laajassa määrin märkätilasaneerauksista suuriin kohteisiin.

Monesti tyydytään siihen mihin on totuttu ja mitä useimmat kaupat tarjoavat, uusien ajatuksien ja yksityiskohtien hiominen ja muokkaaminen käsityönä on taidetta jolla jokainen kohde saa arvostamansa yksilöllisen viimeistelyn.

Kohteet urakoidaan projektien määrittelemien raamien ja budjettien mukaan, 1-5 vuoden sykleissä suoritettavissa kohteissa keskitytään ennemmin kustannustehokkuuteen laadukkaan lopputuloksen ehdoilla.

Erikoisemmat kohteet kuten WoMan Cavet, salakapakat & sikarihuoneet, edustustilat, lavasterakentaminen sekä outo ja erikoinen ei ole ongelma meille, vaan intohimo ja mahdollisuus luovaan tekemiseen.

  • Kankurin Tupa Helsinki-Vantaa lentokentällä
  • Kankurin Tupa lähempää Helsinki-Vantaa lentokentällä

Johtamisen ammattilainen

Projektisuunnittelu, kustannusarviot, hankinnat, sopimukset, aikataulutus... Lista on kattava, mitä tulee rakennusprojektin eri vaiheisiin. Jos haluat helpotaa omaa taakkaasi, on meiltä mahdollista saada ammattitaitoista projektinjohtoa työmaallesi, jos sinulla on jo työmiehet valmiina.

Saat meiltä palvelua projektin kaikilla osa-alueilla helpottaen sinun arkeasi. Palvelussa me johdamme sinun, tai asiakkaasi projektia ja vastaamme siitä, että prosessi etenee halutulla tavalla.

Panostamme aina laatuun ja pidämme huolen, että työnlaatu kattaa kaikki tarvittavat vaatimukset.

  • Restotec Oy - projektinjohto